top of page
DSC07690.JPG

BLOGG

Hej, kul att du har hamnat här!

Vi är Claudia & Karl och vi gillar verkligen historia och historier.
Så varje gång vi anländer till någon ny plats i våra resor vill vi veta detaljerna om viktiga eller märkliga saker som har hänt där. Vilka människor som har bott där och särskilt de anekdoter och berättelser som präglar en ort som ger den där speciella magin och gör just den platsen unik.
 

För 25 år sedan, när vi var två unga människor fulla av energi och ville ha ett eget turistföretag, anlände vi till Bolmsö för första gången och upptäckte denna vackra plats. Vi kände något som lockade oss och bekräftade att vi hade kommit rätt. Detta är en utav de vackraste och lugnaste hörnen i denna del av södra Sverige, så vi bestämde oss för att börja här och bygga vår egen historia och berättelser.
 

Motiverade av denna önskan att veta mer om det förflutna kring denna traditionella plats på ön, så har vi sammanställt data, fotografier och anekdoter från Hägern som vi skulle vilja dela med våra vänner och gäster.
 

Vi kommer att försöka publicera de här korta anteckningarna eller anekdoter som vi har samlat på oss under åren och även relevanta nyheter av det som händer omkring oss på Hägern B&N.

bottom of page